dimarts, 26 de maig del 2015

EDITOR DE VIDEOS DE YOUTUBE


L'editor de videos de youtube és una eina de youtube per crear i editar videos que posteriorment seran penjats el propi canal de youtube. No és un ediotr molt complert però el fet de que sigui un editor online i que estigui integrat a youtube és un gran avantage.

Tasca 1: filtres i efectes.

En aquesta tasca hem començat a utilitzar les eines més senzilles de l'editor.
Primer hem entrat en el nostre usuari de gmail, hem anat al boto "penjar", que està a la part superior dreta de la pantalla i em pitjat a "Editor de videos".
Seguidament triem tres fragments de videos amb la lisencia de creative commons (CC) i els col·loquem a la barra d'editar.
Finalment cada video li canviem el contrast, velocitat, rotacions i hi afegim els filtres que prefereixis.


Tasca 2: transicions.

En aquesta tasca hem aprés a fer les transicions entre els vídeos triats.
He elegit 5 vídeos amb llicència CC i els he col·locat a la barra d'editar, seguidament he triat diferents transicions que he col·locat com he volgut.




Tasca 3: títols.

En aquesta tasca el que hem hagut de fer a estat cercar 4 videos amb licenscia CC i afegir els titols adequats depenent de cada vídeo, canviat el tipus de lletra, el color, la mida... de manera que quedes bé.




Tasca 4: sons.

En aquesta tasca hem hagut de posar música  a diferents videos intentan trobar la música més adient per a cada un.


Tasca 5: talls d'imatges.

En aquesta tasca hem descobert com retallar parts d'un video amb l'eina de les tisores. en aquest video hem posat en pràctica tot el que hem après en les primeres tasques.




diumenge, 24 de maig del 2015

ANIMOTO


Animoto és un programa molt senzill que serveix per crear videos online a partir d'imatges o videos. Hi pots afegir filtres, cançons, temes (segons el tema del video), text... És un programa molt semblant al PhotoPeach però és una mica més complert. Nosaltres em utilitzat l'Animoto gratuïtament encara que també es pot comprar.


dimecres, 20 de maig del 2015

APP:MENJAR SALUDABLE

Durant el segon i tercer trimestre em estat treballant per crear una app. El meu grup hem decidit desenvolupar una app relacionada amb el menjar saludable i receptes. Perquè l'informació estés més ordenada hem organitzat tot a un document amb l'ajuda de Calameo.