divendres, 24 d’abril del 2015

PROJECTE VIATGE

La finalitat d'aquest projecte era crear una felicitació de nadal a partir de diferents fotos, utilitzant el programa gimp i també l'inkscape.


Per realitzar aquest treball el pirmer que he fet ha estat buscar una imatge d'un paisatge, la que he triat ha sigut d'un paisatge de Finlàndia.





Després d'aconsegir l'imatge de fons he hagut de buscar entre les meves fotos i triar una en la que hi aparegués jo i seguidament amb l'ajuda del gimp he pogut treure el fons de l'imatge de manera que només hi quedés jo.

Perquè la felicitació estigués més plena he buscat més fotos relacionades amb el nadal, l'hivern i el fred.

He ascollit una imatge d'un pingüí, d'un arbre de nadal i dels tres reis d'orient. També els hi he tret el fons de la mateixa manera que la foto anterior.








Quan ja he retallat totes les imatges amb el gimp les he col·locat en diferents capes, distribuint-les com he volgut, sobre el paisatge de Finlàndia. Com que ho he trobat una mica buit he decidit agafar una imatge de floquets de neu, he tret el fons i per últim l'he col·locat a la felicitació de manera que sembles que estigues nevan.
Per acabar amb el gimp he fet un títol "BON NADAL 2014 FINLÀNDIA" i després em el programa inkscape he fet un marc i he creat 4 dibuixos de boix grèvol.

El resultat final d'aquest treball és el següent:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada